Изборник Затворити

Радионица ,,Колико се познајемо”

Радионица  ,,Колико се познајемо”

Генерација 2001/2002. , тачније речено садашња генерација осмака, плени невероватном снагом , жељом и  идејама, а сви ови чиниоци, просто, терају на константан  и увек иновативан рад са њима. Још један у низу оваквих уживања са њима је и радионица ,, Колико се познајемо”.

Окупљени у кабинету географије и историје, овог пута, почели смо радионицу разврстани и подељени по само њима познатом распореду. И нема везе, распоред није био ни битан. Битно је уследило! Свако од њих је извлачио по једно питање. Питање је наглас прочитано, а потом је свако од њих подизао папир на ком је био написан одговор ,, ДА”  или  ,,НЕ”.  Свако ко је подигао папир са истим одговором који је подигао и испитаник, добијао је по 10  поена. И тако нису могли да верују колико се познају или не познају.  Разочарања, уздаха, али и победничког ,, Знао сам/ знала сам !” кад схвате да некога, ипак, а донекле, познају. Уследио је разговор о томе да ли се познају, колико се познају, како се људи упознају, да ли се нека особа може упознати у потпуности и слично. Међутим, уследило је и питање – ,,А шта радимо следеће?”.  Неуморни осмаци! У другом делу радионице задатак је  био поклонити поклон пријатељу.  А какав поклон? Замишљен и исцртан рукама у ваздуху! Идеје су се само низале, поклони су били најразличитији- колачи, патике, хемијска оловка, слика, минђуше…

Спремамо нову радионицу и радујемо се да овом одељењу обезбедимо што више осмеха, квалитетног времена, а првенствено знања.

Подносилац извештаја:

Мила Петровић, наставник француског језика

*више фотографија погледајте ОВДЕ