Изборник Затворити

Спорт

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ У СТОНОМ ТЕНИСУ

Stoni tenisОпштинско такмичење у стоном тенису реализовано је 16. 10. 2014. Нашу школу су представљали ученици осмог разреда: Ђорђе Петровић, Милан Лукић и Марко Милијановић.

 

 

 

 

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ У МАЛОМ ФУДБАЛУ ЗА ДЕВОЈЧИЦЕ

Takmicenje u fudbaluОпштинско такмичење у малом фудбалу за девојчице одржано је 18. 12. 2014. у организацији актива наставника физичког васпитања и Основне школе ,,Свети Сава”. У конкуренцији 9 школа, девојчице Основне школе ,,Љубомир-Љуба Ненадовић” су освојиле 4. место.
У 1. колу смо победили Основну школу ,,Милош Обреновић” после извођења пенала са 3:2 . У регуларном делу утакмице резултат је био 0:0 . У полуфиналу смо изгубили од Основне школе ,,Душан Радоњић” из Бање са 3:1.
Девојчице су се понашале примерно и на најбољи начин су представљале школу.
Вођа екипе:
Дамир Скалоњић, проф. физичког васпитања

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ У МАЛОМ ФУДБАЛУ ЗА ДЕЧАКЕ

Mali fudbal decaci

У организацији ОШ „Душан Радоњић” из Бање и актива наставника физичког васпитања, 23. 12. 2014 .године, одржано је општинско такмичење у малом фудбалу за дечаке. Такмичење је одржано у балон сали ОШ „Свети Сава” и учествовало је 10 основних школа. Дечаци ОШ „Љубомир-Љуба Ненадовић” играли су у првом колу против ОШ „Славко Поповић” из Даросаве и изгубили су резултатом 3-1.
На такмичењу су наступили следећи ученици: Ђорђе Петровић, Марко Милијановић, Стефан Гајић, Никола Маринковић, Милан Лукић, Филип Симић, Матеја Димитријевић, Лазар Делић, Никола Мирковић.
Вођа екипе:
Дамир Скалоњић, проф. физичког васпитања