Изборник Затворити

Наши такмичари

У овој школској години ученици наше школе учествовали су на такмичењима из српског језика, математике, биологије, географије, историје, изражајног читања и рецитовања, малог фудбала.

Ова школска година за наше такмичаре је била веома успешна.

Ученица Лана Милошевић је на општинском  такмичењу рецитатора освојила 2. место, а на окружном организованом у Рачи 3. место. На општинском такмичењу у изражајном читању Лана је освојила 2. место.

На општинском такмичењу из географије ученик Лазар Делић је освојио 2. место  и ученица  Теодора Јовичић 2. место и пласман на окружно такмичење у Крагујевац. На окружном такмичењу Теодора Јовичић је освојила 3.  место.

На општинском такмичењу из биологије  ученица  Љубица Пантелић  освојила је 2. место, Илија Вуковић 3. место, ученик Павле Јовичић је похваљен. Ученице 7. разреда Вања Вуковић   и Сара Агатуновић  на општинском такмичењу из биологије освојиле су 2.  место и пласман на окружно такмичење. На окружном такмичењу из биологије организованом у Крагујевцу Вања је освојила 3. место. Сара је освајањем првог места на окружном такмичењу остварила пласман на републичко такмичење.

На републичком такмичењу из биологије Сара Агатуновић je освојила 3. место.

Желимо вам пуно успеха и још освојених награда и следеће године.