Изборник Затворити

Спорт

Општинско такмичење у малом фудбалуУ организацији ОШ „Душан Радоњић” из Бање и актива наставника физичког васпитања 30. 10. 2015. године одржано је општинско такмичење у малом фудбалу за дечаке и девојчице. Такмичење је одржано на отвореним игралиштима ОШ „Душан Радоњић” и учествовало је 10 мушких и 8 шенских екипа градских и сеоских основних школа. Дечаци ОШ „Љубомир Љуба Ненадовић” изгубили су у првом колу против ОШ „Илија Гарашанин”.
Девојчице су у 1.колу победиле ОШ „Веља Герасимовић” из Венчана резултатом 2:0 и пласирале се у полуфинале, где су, после извођења пенала, поражене од ОШ „Светолик Ранковић”. Такмичење су завршиле на 3. месту и освојиле пехар и диплому.
На такмичењу су наступили следећи ученици: Анђелковић Марко, Миловановић Златан, Јовичић Никола, Радојичић Никола, Симић Урош, Димитријевић Матеја, Делић Лазар, Мирковић Никола.
Женску екипу су представљале: Марковић Ивана, Благојевић Наташа, Гојковић Магдалена, Васић Милица, Павловић Маријана, Спасојевић Александра, Јовичић Јована, и Јовичић Теодора.

Вођа екипе:
Скалоњић Дамир, проф.

 *кликом на фотографију погледајте албум