Изборник Затворити

Дечја недеља

Активности поводом Дечје недеље, у октобру 2017.  године, организоване су уз будно око ученика и руководилаца Ученичког парламента. Честом организацијом састанака, добрим идејама, мотивисаним ученицима и ведрим лицима, допринела је подршка Бранке Павловић – директорке школе, родитеља, као и подршка појединих колега.

Маскенбалом , женским турниром у фудбалу и такмичењем у изговарању брзалица смо отворили Дечју недељу.

Округли сто  „Подстицање међугенерацијске сардње и  превазилажење  јаза међу генерацијама„,  занимљива биологија и такмичење из страних језика су догађаји који су обележили уторак, други дан ове недеље.

Распеван дан нам је у среду, кроз такмичење у караокама, донео много смеха, а употпунили смо га и мушким турниром у фудбалу.

У четвртак смо видели како је бити у туђој кожи кроз замену улога, такмичили смо се у исцртавању лица, а на тему „Све ми боје лепо стоје” , бирали смо највеселију одевну комбинацију и играли се игара „Некад и сад”.

Приредбом и проглашењем најуспешнијих ученика такмичења, као и доделом захвалница, смо завршили ову Дечју недељу.

Ученички парламент је уживао у организацији ових активности, сви ученици су дали свој максимум. Настављајући  организовање следећих, великих и малих активности, Парламент захваљује свима који су им помогли у спровођењу замишљеног!

Мила Петровић, руководилац Ученичког парламента

*фотографије можете погледати ОВДЕ